Over ons | Steampunk-kleding

Dit is een Website van Partycorner.nl 

Partycorner.nl behoort tot de betere webshops in Nederland en BelgiĆ«. Al enige jaren kun je bij ons terecht op het gebied van feestartikelen, verkleed kleding, kostuums ballonnen en helium. Maar ook voor het aankleden van een feest of evenement beschikken wij over ruime ervaring. Tevens leveren wij ook complete ballondecoraties. Veel producten leveren wij direct uit voorraad.

Partycorner.nl is opgericht door Margo en Rob Korting. Ooit begonnen als evenementen bureau ‘Party Air & Fun’ kwam daar in 1999 een feestwinkel bij, en weer later de webshop. Door toetreden van meerdere familie leden werdt het echt een familie bedrijf. De naam Party Air & Fun is medio 2015 geheel verdwenen, om eenduidig verder te gaan als Partycorner.nl.

Vanaf 1 augustus 2018 hebben Margo en Rob weer de touwtjes in handen genomen en gaan zij samen verder als het nieuwe Partycorner.nl team. Service en klanttevredenheid staan bij hun hoog in het vaandel.

Gelegen op een prachtige A-locatie in Zaandam vind u onze fysieke winkel. Met een ruime winkelvloer en opslag behoren we tot de grote spelers in Nederland. Je kunt dus niet alleen online bij ons terecht maar ook een bezoek brengen aan de winkel in Zaandam om onze producten te bekijken of een kostuum te passen.

We hopen je graag eens te mogen begroeten, tot ziens in Zaandam.

Margo en Rob Korting - Uw gastvrouw en heer