Steampunk Masker kopen | Steampunk-kleding

Steampunk Maskers

Heb jij een mooi kostuum en wil jij jouw outfit helemaal afmaken met een super mooi masker? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij hebben een ruime keuzen aan Steampunk maskers die je kan uitkiezen om je Steampunk kostuum af te maken. Ook hebben wij halfgezichts maskers voor dames en voor heren want het maakt niet uit wat je geslacht is voor een leuk masker.

Klik hier om naar Steampunk Maskers te gaan!

Steampunk Masker

Wil je een leuk Steampunk masker hebben om je outfit af te maken of om er lekker eng uit te zien? Klik dan op de link onder de afbeelding want daar wordt je doorgestuurd naar partycorner zodat je daar een mooi masker kan kopen. Met deze maskers kan je jouw outfit perfect afmaken als het gaat om Steampunk of een ander kostuum. Want de Steampunk maskers kan je ook gebruiken voor anderen outfits want het zijn maskers die er zo goed uit zien dat je ze voor meerder kostuums kan gebruiken. Sommige Steampunk maskers lijken wel alsof ze direct uit een Star Wars film komen!

Steampunk Masker Dishonerd

Misschien heb je er wel eens van gehoord een cosplay. Een cosplay is een vorm van kunst waarbij de deelnemers gebruikmaken van kostuum en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. Met steampunk kan je heel veel soorten cosplays doen zoals een cosplay van het spelletje Dishonerd. Dishonerd is een spel die afspeelt in de Steampunk tijd. In dat spelletje speel jij een karakter die een super tof masker draagt die daar in die tijd is gemaakt. Met de producten die wij verkopen lijk je al erg veel op dit personage en kan je een mooie cosplay doen.

Steampunk Dishonerd plot masker

Als je een koel steampunk masker wilt dan moet je eens kijken naar Dishonerd. De speler bestuurt Corvo Attano, de voormalige lijfwacht van Keizerin Jessamine Kaldwin. In het begin van het spel wordt keizerin Kaldwin vermoord en haar dochter Emily ontvoerd door sluipmoordenaars. Corvo, die aanwezig was tijdens de moord, krijgt de schuld van de moord. Hij wordt gevangengezet en veroordeeld tot de doodstraf.

Corvo ontsnapt echter uit de gevangenis en wordt zelf een sluipmoordenaar om de echte daders te vinden. De rest van het spel vindt plaats in de stad Dunwall. Dunwall wordt overspoeld met een plaag van ratten die een vreselijke ziekte overbrengen, een ziekte die mensen in zombie-achtige wezens genaamd Weepers verandert. Dit is het laatste stadium van de ziekte voordat zij sterven. Tegelijkertijd wordt de stad langzaam overgenomen door gangsters. De wacht, onder leiding van de echte moordenaar van de keizerin, de Spymaster, moeten vechten tegen gangsters en ook proberen te voorkomen dat de ziekte zich verder verspreidt.(Wikipedia)